Hela Dig Massage och Meditation

Avslappningsskiva! Passa på att köpa till vänner och familj. Uppskattad av tidigare användare. Används för att slappna av och balansera kroppen till mer harmoni, glädje och lugn.

I skivan ingår det 7 bilder på kroppens chakran, energicenter i skivan. Men du kan också köpa dem separat eller om du vill ha ett extra set. OBS! Tryckta på kraftigt kvalitetspapper. 19cm*19 cm. 

Avslappning/meditationskurs!

Har fått många frågor om kurser på temat; meditation och personlig utveckling. Jag har haft många möten genom åren, men tagit det lugnare de sista året då jag har satsat på att utveckla mig själv ännu mer.
Nu vill jag erbjuda en minikurs där vi jobbar med avslappning och grunderna i meditation. Det kommer alldeles säkert också att vävas in diverse verktyg att ha med sig i livet. Höstens omgång har varit, är du intresserad av att komma så hör av dig till Anna på 070-3784577 eller anna@heladiginifran.se Plats; Falkenbergsg 10, Halmstad.

Internetbokning!

Nu kan du enkelt boka din massage hos mig i Halmstad via min hemsida. Tryck på länken ovan så kommer du till bokningssidan boka.se/heladig. Här väljer du behandlingstyp och dag och tid. Hittar du ingen tid så hör av dig, system är alltid lite fyrkantiga. Det brukar gå att hitta en tid som passar. Du kan såklart ringa 070-378 45 77 och maila mig anna@heladiginifran.se som vanligt om du hellre vill det. /Varmt välkommen!

Total avslappning och harmoni. Lugnt och rofyllt - både med dig och lokalen.              Petra C

-Det var den bästa behandling jag någonsin fått!                 Håkan

Efter dina behandlingar fick jag färdigt mitt projekt!               K.L

Det känns som att du har fått ihop mig igen. Det som satt utanför min kropp sitter fast igen!  Marie S

Till höger kan du lyssna på ett smakprov av min meditationsCD. 

Här beskriver jag olika energicenter i kroppen som heter chakra. Dessa kommer från den yogiska filosofin. Genom att meditera med chakran, skapar du en inre balans som avspeglar sig i din yttre värld och du har fått personlig och andlig utveckling på köpet. 
Meditationsskivan finns att  köpa genom E-butiken och den finns att beställa med antingen CD eller USB minne.

Tycker CD:n ger mig lugn och balans och älskar de vackra bilderna.                       Anja L

Härlig skiva. Härlig röst <3
Magisk!                Christina G