Personligt och andligt expanderande

För mig har det betytt väldigt mycket att öppna upp mig för den andra verkligheten som finns runtomkring oss, men som vi inte ser till vardags. Min värld och framtidstro har skiftat från mörker till en ljus och hoppfull framtid. Det känns så skönt att veta, ända in i märgen att vi har hjälp av guider och änglar, bara vi ber om det. Att känna att det är jag som är ansvarig för hur jag mår och det jag har runtomkring mig i den fysiska världen. Det ger mig en enorm kraft och förmåga att förändra det jag vill. Detta och mycket mer pratar vi om på våra kurser.

"Vi är inte fysiska varelser som har en andlig upplevelse, vi är andliga varelser som har en fysisk upplevelse" Wayne Dyer.

Detta citat vänder lite upp och ned på vår perception. :-)

UTVECKLINGSKURS

MEDITATIONER

FINN DIN SJÄL

Nu kommer Hela Dig med en ny kurs och man kan säga att den handlar om livets flöde.
Vi tittar på arketyper som finns inom oss alla. En del av dem har vi mer utvecklade och andra har potential att öppna sig mer. Vad en person är stark i kan vara en svaghet för en annan. Men vi kan alla utveckla våra egna förmågor mer och mer. Läs mer om kursen...

Tycker du om att meditera och vill gärna göra det tillsammans med andra? Då är du välkommnen hit. 
Under hösten kommer det att erbjudas enskilda ggr med meditationer. Det kommer uppdateras allteftersom. Titta in igen om du inte hittar ngt just nu.
Läs mer om meditationer...
Du och din själ hör ihop sen födslen. Men ibland så får vi så mycket törnar av livet att själen helst drar sig ur kroppen. Då är den en bit ifrån oss. I denna kurs får vi lära oss att ta kontakt och återinrätta en nära förbindelse med vår själ.
Läs mer om själskursen...