Meditations cd med bilder

Har fått 3 härliga recensioner av min avslappningsskiva. Underbart, tack snälla! :-)

"Tycker CD:n ger mig lugn och balans och älskar de vackra bilderna."
Anja Lindqvist

"Varma hälsningar till dig Anna, som hjälpt mig så!
När jag började lyssna på din meditationsskiva och se på dina varmt färgade bilder ville jag verkligen lära mig att slappna av, eftersom jag var alldeles för stressad av oro och hårt arbete.
Jag la mig på sängen, lugnt och tyst... bara din lugna röst i öronen, och lyssnade noga på vad du sa. Gjorde mitt bästa för att gå in i känslan att bara vara och flyta med.
Det var inte självklart och enkelt. Jag fick verkligen jobba med mig själv för att slappna av. Med tiden gick det. Din lugna röst svepte mig med till det inre lugnet, men det kan verkligen fungera olika, utifrån min egen form.
Om jag är spänd, orolig, stressad och grundligt trött, när jag lyssnar på din skiva, så hinner jag bara andas djupt, varva ner och lyssna genom tre, fyra chakran innan jag somnar som ett barn...djupt och lugnt.
Om jag däremot lyssnar på din skiva när jag är utvilad och lyssnar på det du säger, kan jag gå igenom allt, i den totala,
djupa, arbetande vilan.
Jag känner hur mina "sanningar" ändras till min fördel och är en ny människa när jag "vaknar" ur meditationen. Känner mig stark, lugn och redo att ta itu med det som väntar. Städad från insidan, ren, hel och kärleksfull.
Du ska ha ett stort tack, Anna! Du delar din kunskap och värme med den som lyssnar. Din kunskap har gett mig stora tjänster, genom att jag blivit starkare i mig själv och lärt mig var jag har mina styrkor. Jag lever idag här och nu och inte i min bakgrund. Dessutom sover jag bättre, kan fokusera och orkar ta dagen som den kommer.
Tack för den gåva du delat med dig av!"
Aina Eriksson

"Tack för att du finns!
När din meditationsskiva kom, tillsammans med dina underbara chakrabilder, blev jag så glad. Att kunna få höra din röst i meditation när helst man behöver var som en gåva.
Att det finns två olika meditationer på skivan är något värdefullt eftersom man kan ta det man känner att man behöver, eller har tid till. Den långa meditationen gör en lugn, avslappnad, spänningarna släpper och man får det där underbara inre lugnet. Den korta ger mig en så skön energi, jag känner mig pigg, renad och närvarande.
När jag känner mig slut, nere eller stressad tar jag båda. Varje tillfälle är olika, ibland hör jag allt, ibland är jag någon annanstans, men ändå hör jag din lugna behagliga röst som jag helt fastnar i. Jag hör också olika detaljer varje gång, kanske är det för att jag behöver höra just de meningarna, att det är något i dem som jag behöver. Att börja min morgon med den korta meditationen, innan jag kliver upp, är något helt underbart. Jag är som en ny renad person när jag kliver upp, fylld med kärlek.
Tack för att du delar med dig av din underbara gåva, din omtanke och kärlek. Du har en underbar röst som jag fastnar i när jag lyssnar och det betyder mycket då man känner sig närvarande och trygg.
Tack för en underbar skiva!"
Eva Westerberg


När jag själv sökte mer balans i mig och mitt liv, började jag intressera mig för chakran. Detta är enligt vedisk kunskap, energicenter som sitter i kroppen. Vi har många genom hela oss, men det finns 7 huvudchakran.
Chakra betyder virvlande energihjul. Dessa har vart och en av dem olika områden som de jobbar med. Det är både känslomässiga och fysiska.
Du kan läsa mer om dem här..

Jag har målat dessa chakran som färger och symboler för att hjälpa dig att hitta dem inom dig själv. De hjälper dig att balansera dina chakran genom att du tittar på dem, gärna i samband med meditation.

Dessutom har jag spelat in en meditationsskiva där jag guidar dig i att balansera och rena dina chakran. Det är olika spår för de olika chakrana och sedan en lite längre för alla. Detta för att du ska kunna välja dag för dag vilket som passar dig bäst. Totalt är den 50 min.
Om du vill kan jag skriva en hälsning på insidan.​

En del av intäkterna går till välgörenhet. Just nu är det till Water-Aid, som hjälper människor över hela världen att få tillgång till rent vatten.

Du kan lyssna på spåret med hjärtchakrat här ovan.

Meditationsskiva med bilder
Det finns också möjlighet att bara köpa bilderna eller om man vill ha ett extra set till skivan.