Massage

Av mina behandlingar tycker jag att helkroppsmassagen är den som är guldkornet. Den hjälper dig att finna lugn och harmoni, du känner dig hel igen efteråt.
Vi går igenom spända muskler och löser upp och balanserar det som behöver balanseras. Fokus brukar ligga på rygg och baksida ben, men vi anpassar det efter dina behov. Denna massage hjälper dig också med mer lugn i matsmältningsorganen då vi även masserar magen. Armar, händer, axlar, nacke, ansikte och huvud blir också behandlade.
Jag använder varm, ekologisk olja för bästa resultat. 
Ta gärna med oömma kläder då det är bra att låta oljan sitta kvar ett par timmar efter behandlingen. Drick mycket efter en behandling eftersom den fortsätter att jobba med dig och renar din kropp.
Behandlingstid ca 90 min                                                                                 850 kr 

Abyangamassage eller oljemassage innebär en teknik som renar kroppen på slaggämnen från vävnaderna och verkar avslappnande för sinnet. Särskilt bra för den som har mycket tankar i huvudet och värk i kroppen.  Varma oljor används och eteriska oljor efter var och en.
Det är bra om oljan kan sitta i några timmar. Man bör även tänka på att det är bra att ta det lugnt efter en behandling, så att man har avsatt tid för det också.
 Abyanga är en helkroppsmassage och tar ca 90 min inkl en liten stunds vila på slutet där oljan och behandlingen ska sätta sig.                       850 kr   

Rygg och benmassage du kan också välja att boka en timme. Då hinner vi med baksidan på benen och rygg och axlar och nacke. Eller om du hellre vill ha rygg/nacke/huvud. Du väljer.                                                              600 kr

Face-Lift massage koncentrerar sig på huvudet. Här får man avkopplande hårbottenmassage, stimulering på marmapunkter (energipunkter) och lättmassage av ansikte och öron. 
Behandlingen tar ca 30 min.  Därefter gör jag 10 min healing.
När musklerna slappnar av i ansikte och huvud stryks rynkorna ut. Detta är en behandling som ger djupavslappning i hela kroppen och det är inte ovanligt att man somnar på slutet.                                                                      500 kr

Benmassage är bra för cirkulationen, den stimulerar nervändar vilka i sin tur stimulerar alla fysiologiska organ. Den lugnar stress och mental och fysisk trötthet. 
Jag använder olja efter dina behov. Tekniken är mjuk och fast omväxlande, med behandling av 11 marmapunkter(energipunkter) som finns på fot och ben.
Tidsåtgång ca 45 min.                                                                                        500 kr    

Ryggmassage stimulerar kroppens organ, ger avslappning och tar bort trötthet. Vi jobbar på spända muskler och ger dem en chans att slappna av. Behandlingen är omväxlande kraftfull och mjuk, med mycket hänsyn till individuella behov.
Tidsåtgång ca 30 min/ 45 min                                                        400 kr / 500 kr      
 

Helt fantastiskt. Jag kände mig som en ny människa efteråt. Kan verkligen rekommendera.

Världens bästa behandling. Man blir så bra efteråt och blir så väl omhändertagen.

Varm olja gör att man slappnar av snabbare. Vill du ha värme i madrassen går det fint :-)!
Varm olja gör att man slappnar av snabbare. Vill du ha värme i madrassen går det fint :-)!

Det är få ställen jag är så trygg på, som hos dig!       Lotta L